Hallo allemaal, ik heb zojuist een nieuwe pc gebouwd (onderdelen besteld bij Newegg.com) en nadat ik deze had geassembleerd, kwam ik een probleem tegen. Wanneer ik de pc aanzet, werkt deze ongeveer 30 seconden (zonder piepjes), daarna wordt hij uitgeschakeld en vervolgens weer ingeschakeld om te herhalen met dezelfde resultaten. Ik heb alle extra componenten (HDD, optisch, frontpaneel, ect) losgemaakt om een ​​POST uit te voeren en ik krijg dezelfde resultaten. Ik heb geprobeerd het RAM-geheugen te verwijderen en hoewel ik er een piepfout voor krijg, werkt het systeem nog steeds slechts ongeveer 30 seconden en schakelt het vervolgens uit en weer in om te herhalen met dezelfde falende resultaten. Ik heb geprobeerd de PSU op een andere pc te gebruiken en deze werkt zonder problemen. Ik heb de CPU opnieuw gebruikt, ik heb 4 sticks met RAM om mee te werken (2x 2GB en 2x 4GB) en ik heb geprobeerd elke stick alleen in elke slot te gebruiken zonder verandering. Ik heb de Mobo en PSU uit de behuizing gehaald en op karton gezet om opnieuw te testen, maar kreeg nog steeds dezelfde resultaten. Ik heb op dit moment geen ideeën meer (behalve het retourneren van de CPU en/of de Mobo). Alle suggesties worden zeer gewaardeerd! Bedankt allemaal! P.S. Ik heb een afbeelding toegevoegd met de onderdelen die ik momenteel heb verbonden.

Ik vraag me af of de computer wordt uitgeschakeld om oververhitting te voorkomen? Heb je een CPU-koeler aangesloten? Hoeveel koelpasta heb je gebruikt?

Ik had dezelfde gedachte, dus ik heb de CPU en het koellichaam gereinigd en vervolgens opnieuw aangebracht (net genoeg om een ​​dunne laag over de hele CPU-bovenkant te krijgen. Ik werk eigenlijk als een pc-tech voor een klein bedrijf en na een gesprek met een paar van de jongens die ik denk dat ik misschien een RAM-probleem heb. (dat ben ik vergeten in de afbeelding te plaatsen) Ik geloof dat de RAM die ik gebruik ECC (server RAM) is. Ik ga vandaag een ander type proberen. Ik weet alleen niet of dat zal de stroomkringen verklaren of niet. (zal het niet weten tot ik het probeer) Bedankt voor de reactie !!

ECC RAM in een MBoard dat niet daarvoor is ontworpen, zal dit doen.

Blijkt dat het RAM was. Bedankt voor de reacties en ik hoop dat dit anderen in de toekomst helpt.

Vakkundige USB is vereist

Hallo allemaal: ik heb Windows XP, mijn pc heeft twee USB-poorten, ik gebruik een voor het aansluiten van mijn verwijderbare stuurprogramma en de andere voor het aansluiten van mijn Nokia mobiele telefoonkabel, ik kon altijd een communicatie tussen de pc en de mobiele telefoon starten telefoon zodra ik de USB-kabel aansluit, verschijnt een bericht: "er is nieuwe hardware gevonden"en de installatie start automatisch, dan kan ik de communicatie starten. Maar soms krijg ik een bericht dat mijn computer het apparaat niet kan herkennen als dat gebeurt, doe ik dit: 1. Ik koppel de USB-kabel los en sluit deze opnieuw aan, als dit niet werkt: 2. Ik start mijn computer opnieuw op. Werkt niet 3. Ik ga naar Apparaatbeheer en verwijder het apparaat om automatisch opnieuw te worden geïnstalleerd. Meestal werkt een van hen, maar deze keer werkt geen van hen! door de manier waarop in mijn apparaatbeheer ik een uitroepteken heb op de (PCI) eenvoudige communicatiecontroller, als dat helpt. Ik ben deze USB-problemen zat, als ik iets van mijn pc naar mijn mobiel wil overbrengen, heb ik het moeilijk . kan je me alsjeblieft helpen.

Heb je een pc-pak voor je mobiele telefoon?

Verwijder het Nokia-telefoonstuurprogramma en installeer het opnieuw.

natuurlijk heb ik een Nokia PC-pak geïnstalleerd, het is niet de eerste keer dat ik veel dingen eerder heb overgedragen, het werkte.

Sorry, we wisten het niet De eerste keer wat? Dit is niet de eerste keer dat je dit probleem hebt? Dit kan hier het probleem zijn. Kunt u ons hier meer informatie over geven?

Ik bedoel: ik heb eerder dingen overgezet tussen mijn mobiele telefoon en mijn pc, alles was geweldig. ik denk dat het de bestuurder is, er is een fout opgetreden tijdens de installatie of zoiets.of er is misschien iets mis met de controller. wat ik niet weet, is het precies, ik ben zo hulpeloos als ik zei, ik heb twee USB-poorten, is het OK om ertussen te mixen? of moet ik dezelfde gebruiken voor de mobiele telefoon en de andere voor de verwisselbare schijf ??

Kun je het stuurprogramma dan opnieuw installeren? (van de meegeleverde cd)

Probeer uw MBoard-chipsetdrivers opnieuw te installeren en start opnieuw op. Ga ook naar Start/Uitvoeren en typ services.msc en druk op Enter. Controleer of de service Human Interface Device is ingeschakeld en start opnieuw op.

eindelijk werkte het, bedankt voor jullie allemaal.

Gefeliciteerd! Wat heb je gedaan?

Populaire Berichten